В мережі розповіли подробиці загибелі 4 бійців «Айдара» напередодні Дня незалежності

26 августа 2018 г., 23:00:00   1100   0

В мережі розповіли подробиці загибелі 4 бійців «Айдара» напередодні Дня незалежності

Про це заявив на своїй сторінці в Facebook екс-боєць батальйону «Донбас» Євген Шевченко

Він зазначив, що під прикриттям мінометного вогню до позицій української армії дісталися відразу 18 бойовиків «ЛДНР», убивши 4 бійців ЗСУ. Тобто відповідальний спостерігач ЗСУ або не виконував свої обов’язки, або його взагалі не було. "Варто відзначити, що в цьому місці до позицій окупантів всього лише 70 метрів і відсутність візуального спостереження (навіть під час мінометного обстрілу) виглядає досить дивним", - зазначив Шевченко.
 
Він підкреслив, що терористи потрапили під обстріл, коли рушили до взводного-опорного пункту. "Після вбивства чотирьох українців підрозділ окупантів рушив далі по окопах в напрямку ВОПа (взводний-опорного пункту), де їх вже зустріли вогнем. Кілька росіян отримали поранення і почали швидко відступати. Під час цього кинули на наших позиціях три кулемета і каски, щоб було легше нести поранених або пораненого", - розповів Шевченко.
 
Він додав, що на цій ділянці фронту українська армія теж не подбала про замінування, розтяжки і сигнальні ракети. "На жаль, мусимо констатувати - загиблі українські бійці не дотримувалися заходів безпеки і це спричинило трагічні наслідки. Окреме питання - відсутність замінування, розтяжок і сигнальних ракет. Залишається сподіватися, що командування бригади і бійці зроблять правильні висновки і зможуть запобігти подібним трагедіям у майбутньому", - резюмував ветеран АТО.F
 
У той же час волонтер Юрій Мисягін повідомив, що в бою під Кримським окупанти втратили 10 своїх бійців, 2 БМП і 1 БТР.
Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте