Родина судді Конституційного Суду володіє квартирою у столиці за вісім мільйонів

03 октября 2018 г., 20:02:00   1345   0

Родина судді Конституційного Суду володіє квартирою у столиці за вісім мільйонів

Суддя Первомайський Олег Олексійович, якого 20 вересня було переобрано до Конституційного Суду України, задекларував квартиру вартістю майже вісім мільйонів гривень.

Про це стало відомо з декларації Олега Первомайського за 2017 рік.

Так, згідно декларації, дочка новопризначеного судді, Первомайська Анастасія, володіє правом безоплатного користування квартирою у столиці Києва, вартість якої 7 мільйонів 990 тисяч гривень.

Цікавим є факт, що власником нерухомості є її дід, батько матері, Величко Олександр.

Більше того, у власності самого судді Конституційного Суду України є три квартири у Києві. Вартість однієї з них не вказана, інша коштує 1 942 500 і перебуває у спільній власності на рівних правах з дружиною судді – Наталею Величко.

Також подружжя має спільне право на безоплатне користування ще однією квартирою вартістю 799 000 гривень, фактичним власником якої також є батько Наталії – Величко Олександр. Крім того, минулого року він також подарував своїй дочці 128 тисяч гривень, а сам суддя позичив у свого тестя 20 тисяч доларів США.

Разом з дружиною суддя КСУ задекларував 34 тисячі доларів США готівки. Суддя КСУ Олег Первомайський Крім того, суддя Первомайський має авто HondaCR-V 2014 року випуску вартістю 760 тисяч гривень, хоча прибутки родини за минулий рік склали трохи більше за півтора мільйони гривень, з яких 1 066 800 гривень – дохід від відчуження нерухомого майна. Нагадаємо, новопризначена суддя Конституційного Суду Завгородня Ірина Миколаївна має чоловіка з паспортом РФ та будинок за 1 мільйон.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте