Портнов таємно і безперешкодно побував в Україні

31 октября 2018 г., 19:34:00   1547   0

Портнов таємно і безперешкодно побував в Україні

21, 27 і 28 вересня журналісти програми “Наші гроші з Денисом Бігусом” (Bihus.Info) зафіксували візити до офісу Віктора Медведчука чорної Audi Q7, номерні знаки якої зареєстровані на дружину Андрія Портнова, заступника глави президентської адміністрації Віктора Януковича.

Як з’ясувалося, соратник президента-втікача Віктора Януковича Андрій Портнов таємно приїжджав в Україну.

Про це йдеться в матеріалі-розслідуванні Валерії Іванової для програми “Наші гроші з Денисом Бігусом” (Bihus.Info).

На запитання про візит до офісу Медведчука Андрій Портнов свій приїзд не заперечив і віджартувався: “Приїжджав отримувати завдання Кремля”. 

За даними джерел програми в прикордонній службі, Андрій Портнов 22 лютого 2014-го року виїхав з України через пропускний пункт Гоптівка і відтоді не перетинав український кордон за своїм українським паспортом.

Разом з тим за тиждень до візиту в офіс Медведчука автівки Портнова його адвокат Мікітян К.О написав адвокатські запити майже в усі українські правоохоронні органи. Адвокат Портнова перевіряв, чи перебуває його клієнт у розшуку і чи має Портнов процесуальний статус підозрюваного у кримінальних провадженнях.

Адвокат отримав відповіді від МВС, Нацполу, СБУ та Генеральної прокуратури. А також від всіх правоохоронних органів Автономної республіки Крим. У відповідях зазначено, що Андрій Портнов правоохоронцями не розшукується.

На момент візиту в офіс Медведчука Портнов управляв телеканалом Newsone, власником якого значився батько нардепа Євгенія Мураєва. А через тиждень після третьої зафіксованої зустрічі в офісі Медведчука Портнов оголосив, що припиняє управління каналом через зміну власника.

Newsone переписали на сусіда Медведчука по офісу - народного депутата Тараса Козака.

На уточнююче питання журналістів, чи пов‘язані його візити до Медведчука з продажем каналу Newsone, Портнов лише підтвердив, що не погодився працювати з новим власником телеканалу Newsone: “Моя позиция по каналу предельно понятна. Я не дал согласия работать с новыми собственниками. Что-то не соответствует Вашим наблюдениям?”.

Портнов відповідав у Януковича за судову вертикаль і переписування Кримінально-процесуального Кодексу. Після Революції він виїхав у Росію, згодом переїхав до Австрії і не світив жодного візиту в Україну з 2014 року.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте