В Одеській області затримали молодиків, що розписували одеські будівлі ксенофобськими написами

10 ноября 2018 г., 23:27:00   1375   0

В Одеській області затримали молодиків, що розписували одеські будівлі ксенофобськими написами

Правоохоронці викрили двох зловмисників, причетних до пропаганди антисемітизму та ксенофобії. Про це повідомляє відділ комунікацій ГУ НП в Одеській області.

Затриманими виявилися колишній та діючий студенти одного з навчальних закладів. Молодики тимчасово мешкають в Одесі та є уродженцями інших областей України.

Правопорушників викрили поліцейські спільно зі співробітниками Управління СБУ в Одеській області. В поліції нагадали, що в липні цього року на центральних вулицях міста з’явилися надписи із закликами до насильства по відношенню до представників різних національностей та віросповідань. Вказані прояви викликали негативну реакцію з боку лідерів етнічних меншин та керуючих релігійних конфесій, які одразу звернулись із відповідними заявами до правоохоронців.

Справа мала значний суспільний резонанс не тільки на загальнодержавному але й міжнародному рівнях.

Зокрема, зазначені виклики етноконфесіональній стабільності та злагоді в традиційно толерантній Одесі публічно обговорювались в Кнесеті – вищому законодавчому органі Держави Ізраїль.

На теперішній час, за узгодженням з процесуальним керівником прокуратури Одеської області вирішується питання щодо оголошення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення вказаним особам та їхня перевірка на причетність до аналогічних злочинів.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте