Каменских, Монатик и Осадчая: 30-летняя депутатша Запорожского горсовета устроила многомиллионное празднование дня рождения

12 ноября 2018 г., 22:48:00   1088   0

Каменских, Монатик и Осадчая: 30-летняя депутатша Запорожского горсовета устроила многомиллионное празднование дня рождения

Депутат Запорізької міської ради від фракції БПП і член комісії з питань екології Ольга Ревчук влаштувала грандіозну вечірку з нагоди свого 30-річчя.

Святкування дня народження проходило в елітному ресторані Monica Bellucci в Запоріжжі. На особистому святі Ревчук публіку розважали популярні українські зірки. Зокрема, на ювілеї виступили Настя Каменських, Монатік, а також група НеАнгели, в той час як ведучими вечора стали Катя Осадча та її чоловік Юрій Горбунов.

Феєричне святкування дня народження Ревчук обурило користувачів соцмереж, які відзначили, що за кількістю запрошених зірок шоу-бізнесу гучна вечірка майже перевершила день міста.

Відзначимо, про свято стало відомо після того, як українські зірки опублікували в Instagram серію знімків, зроблених в Запоріжжі. Свіжі кадри привернули увагу жителів міста, які вирішили з’ясувати, навіщо українські артисти приїхали в Запоріжжя.

 

 

 

 

 

Інформацію про те, що Каменських, Монатік, Осадча та інші зірки виступили на ювілеї Ревчук підтвердила тележурналістка Ольга Максимова, яка на своїй сторінці в Facebook повідомила, що провела невелике розслідування:

«Хто ж іменинник? Буряк? Бриль? Прокурорські? Судді? Виявилося, що все набагато простіше. Так свій день народження святкує Ольга Ревчук», - написала Максимова.

 

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте