Командир захопленого українського буксиру розповів подробиці атаки з боку РФ

27 ноября 2018 г., 23:46:00   1221   0

Командир захопленого українського буксиру розповів подробиці атаки з боку РФ

Командир захопленого Росією українського буксиру «Яни Капу» Олег Мельничук не вважає себе винним в порушенні російського кордону і планує захищати свою правоту.

Про це повідомив його адвокат Едем Семедляєв, який відвідав Мельничука в Білогорському СІЗО, — передає Громадське. «Його позиція така: вони прийшли на точку, де до них мав підсісти лоцман, який провів би їх через Керченську протоку. Вони довго чекали на нього, але після того, як вони зрозуміли, що лоцмана не буде і, скоріше за все, що їх не пропустять, вони вирішили повертатися назад в Одесу.

Вони розвернулися і почали йти у зворотному напрямку, у цей час почалось переслідування з усіма цими тисками, зажимом та захопленням. Вони не перетинали кордон, вони розуміли, що там все охороняється і це нереально зробити», — сказав Семедляєв.

Також адвокат розповів, що говорив із Мельничуком про відео із так званим «зізнанням» трьох українців. «Він навіть не здивувався. Сказав, що якщо до голови будь-якої людини приставити автомат, то він буде змушений сказати все, що захочуть ті, хто цей автомат приставив. Він не звинувачує хлопців і розуміє, що це сказано під примусом», — резюмував адвокат.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте