ТСК у справі Гандзюк підозрює заступника голови АП Ковальчука у причетності до нападів на активістів

17 декабря 2018 г., 18:10:00   1134   0

ТСК у справі Гандзюк підозрює заступника голови АП Ковальчука у причетності до нападів на активістів

Присутні на виїздному засіданні ТСК по розслідуванню вбивства Катерини Гандзюк та нападів на громадських активістів в Одесі народні депутати одноголосно вирішили рекомендувати ТСК викликати на найближче засідання заступника голови Адміністрації Президента Віталія Ковальчука.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Ігор Мосійчук.

“Є всі підстави вважати, що саме Віталій Ковальчук стоїть за протистоянням фінансово-будівельних груп Галантерника та Ківана, яке, по суті, в тій чи іншій мірі стало причиною нападів на громадських активістів в Одесі. Так само у членів ТСК є питання до Віталія Ковальчука по аналогічним випадкам у Херсоні”, – написав депутат. Віталій Ковальчук – перший заступник Глави Адміністрації Президента України з 26 грудня 2014, Представник Президента України у Кабінеті Міністрів України з 11 травня 2016. Раніше повідомлялося, що Ковальчук тримає “чорну касу” Януковича.

Потрапивши в найвищі владні кабінети, у вільний від служіння Петру Олексійовичу час він зайнявся захопленням чужого майна. А ще йому приписують покровительство над колишніми соратниками Віктора Януковича. Щоб забезпечити їм місця у владі після Революції Гідності, він навіть створив окрему партію, та зайнявся брудними махінаціями.

Нагадаємо, ставленик Порошенка, колишній голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз разом з малолітнім сином полює на оленів та лисиць у прифронтових районах Луганської і Донецької областей, де введено воєнний стан.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте