На Дніпропетровщині у лікарні помер депутат, на якого скоїли розбійний напад

24 декабря 2018 г., 22:35:00   1322   0

На Дніпропетровщині у лікарні помер депутат, на якого скоїли розбійний напад

У Криничанському районі Дніпропетровської області внаслідок розбійного нападу загинув депутат районної ради Олександр Грушка.

За інформацією джерел Радіо Свобода, інцидент стався в ніч на 22 грудня, поховали загиблого 23 грудня.

Водночас, в обласній поліції ніяких даних про особу загиблого не розголошують. За інформацією поліції, під час розбійного нападу в Криничанському районі Дніпропетровщини зловмисники вбили господаря приватного будинку та заволоділи майном його родини. За попередніми даними поліції, нападників було троє, вони були одягнуті в балаклави. Зловмисники погрожували господарю, його дружині та дочці ножем і предметом, схожим на пістолет. Дружина отримала легкі тілесні ушкодження, чоловік – ножове поранення, від якого помер у лікарні.

Поліція повідомила, що відкрила кримінальні провадження за частиною 2 статті 115 (умисне вбивство з корисливих мотивів) і частиною 4 статті 187 (розбій) Кримінального кодексу України. За даними ЦВК, 2016 року Олександр Грушка був обраний депутатом Криничанської райради від партії «Відродження». Правоохоронці не повідомляють, чи пов’язують інцидент з діяльністю загиблого. Нагадаємо, 22 грудня на Дніпропетровщині майже до смерті побили депутата від Радикальної партії Олега Ляшка Анатолія Костенка. Чоловік живий, але перебуває в реанімації.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте