Twitter верифікував профіль МЗС Росії в анексованому Криму: Україна просить його заблокувати

13 января 2019 г., 14:45:00   812   0

Twitter верифікував профіль МЗС Росії в анексованому Криму: Україна просить його заблокувати

Соціальна мережа Twitter верифікувала профіль представництва Міністерства закордонних справ Росії в анексованому Сімферополі. Посольство України у Великій Британії надіслало офіційну скаргу та запросило заблокувати профіль.

«Ми надіслали офіційну скару до технічої підтримки Twitter. Це абсолютно неприйнятно — давати синю позначку так званому МЗС Росії в окупованому Криму. Росія незаконна анексувала Крим, воєнізувала його та грубо порушила права людей. Twitter повинен заблокувати це аккаунт», — вказало посольство та додало хештег «crimeaisukraine».

Речниця МЗС Росії Марія Захарова назвала прохання посольства «боротьбою України з реалістю».

У добірці фото зі святкування Нового року по всьому світу від американського телеканалу CNN фотографія з Криму була підписана як «У центрі міста запустили феєрверки. Сімферополь, Росія». Проте згодом телеканал виправив підпис та залишив лише слово «Крим».

Раніше британська газета The Times надрукувала карту Росії з Кримом. А чеський державний перевізник розробив щоденники з «російським» Кримом.

На території українського Криму 16 березня 2014 року відбувся невизнаний світовою спільнотою так званий «референдум» про статус півострова. Президент Росії Володимир Путін 18 березня 2014 року одноосібно оголосив про «включення Криму до складу РФ». Відтак Росія анексувала українську територію.

Україна, Європейський союз та Сполучені Штати не визнали результати голосування на так званому «референдумі» та запровадили санкції проти Росії.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте