У Києві троє чоловіків напали на таксиста і хотіли викрасти його авто

13 января 2019 г., 14:36:00   1028   0

У Києві троє чоловіків напали на таксиста і хотіли викрасти його авто

Поліція Києва затримала трьох чоловіків. Вони напали на таксиста та, погрожуючи ножем, відібрали в нього гроші та автомобіль.

“Після звернення потерпілого у столиці ввели оперативний план для розшуку авто. Згодом зловмисників затримали на викраденому автомобілі.

Ними виявилися іноземці – 1990, 1991 та 1996 років народження, які на даний час перебувають під слідством за крадіжки та грабежі. Їх доставили до управління поліції для подальших слідчих дій “, – повідомив начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін.

Він розповів, що до таксиста зателефонував чоловік, який неодноразово користувався його послугами, та попросив відвезти його з товаришами у центр міста. За словами Кузьміна, приїхавши на виклик, троє чоловіків сіли у салон, де під погрозою ножа відібрали у таксиста близько 1000 гривень, та згодом заволоділи його машиною. У поліції інформують, що подія сталася в Києві на вулиці Харківське шосе.

Зловмисників затримали, речові докази вилучили та направили на експертизу.Розпочали два кримінальні провадження про незаконне заволодіння транспортним засобом.Фігурантам загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої, зазначив начальник управління. 


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте