У США стався грандіозний скандал, пов`язаний з Трампом

19 января 2019 г., 23:35:00   941   0

Поки в нас була ніч і ми солодко спали, у США стався грандіозний скандал, пов'язаний з Трампом. От не хочу бути емоційним, але не можу. Здається, весь світ і Україна в тому числі, як останні мудаки, ведуться постійно на плітки з американської преси, сприймають їх за чисту монету і обговорюють на повному серйозі. 


Отже, що сталося? Коротко пояснюю. Знаменитий таблоїд BuzzFeed опублікував інформацію, що Трамп нібито давав своєму колишньому адвокатові Майклу Коену вказівку брехати Конґресу з приводу стосунків Трампа з росіянами. Такий крок у США справді є злочином, який тягне на імпічмент. Зокрема, щодо Клінтона свого часу почали процедуру імпічменту не через те, що Моніка йому мін'єт в Білому домі робила, а тому, що він брехав під присягою про цю справу. 


Читайте також: Чому в США нема білбордів Трампа з Кім Чен Ином?


Після публікації в таблоїді у США і в світі сталася справжня істерика. Опоненти Трампа демократи почали вимагати його імпічменту. Експерти (як не назвати їх ікспедами?) почали плести те саме. До цього підключилася преса. 


Але сьогодні, коли ми спали, спеціальний прокурор Мюллер, який вже скоро як два роки розслідує справу про змову Трампа з росіянами, спростував інформацію від таблоїда, яка була вкотре опублікована з посиланням на анонімні джерела. Знову: американська еліта, а разом з нею весь світ, в тому числі деякі мудаки з України, наморщивщи лоба в розумовому напруженні, обговорював публікацію у таблоїді, який посилається на анонімні джерела і вже неодноразовов ловився на брехні. 


Доводиться вкотре повторювати: у США іде шалена політична боротьба. Представники так званого ліберального напрямку, який за останні роки дуже сильно полівішав, через прихильну до них мейнстрімівську пресу звинувачують Трампа в усіх смертинх гріхах. Не лише у змові з росііянами, але і в антисемітизмі, в антиісламізмі, у суцільному порушенні прав людини, у жіноненависництві. В їхньому змалюванні Трамп постає якимось демоном. Він, певна річ, не ангел. Своїми часто дурнуватими твітами підкидає опонентам матеріал для звинувачень. Але при тому його політика достатньо послідовна. З нею можна не погоджуватися. Зокрема, оця стіна на кордоні з Мексикою, яку він прагне побудувати, є дещо дивним рішенням у 21 столітті. Однак, він обіцяв зробити це як перешкоду для масововї нелегальної міграції і він прагне виконати цю обцянку. Не можна не погодитися, що Трамп діє послідовно. 


Читайте також: Боже, рятуй Америку – не дай Трампу про Томос дізнатися!


Коротше, преса і істеблішмент США вкотре обісралися. З ними обсирається весь світ. Але нічого.З незворушним виглядом всі причетні у США обтрусяться і будуть далі наполягати на своєму. Для чого їм це треба – ясно. Вони борються за владу. А для чого нам, зокрема, журналістам у це лайно влазити – я не розумію.


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте