У Миколаєві близько 150 таксистів ганялися за викрадачем авто

21 января 2019 г., 23:46:00   1612   0

У Миколаєві близько 150 таксистів ганялися за викрадачем авто

У Миколаєві близько 150 таксистів ловили злочинця, який проломив їхньому колезі череп та викрав автомобіль.

Таксисти почали шукати злочинця по місту. Саме один з них помітив вкрадений автомобіль і повідомив по рації колегам і патрульним про початок переслідування. Про це повідомляє ТСН.

До погоні приєдналися близько 150 машин, зловмиснику перекрили рух і він був змушений тікати в поле, де геть розбив вкрадений автомобіль Sens. 

“Носився по полю, обірвав все, що можна – диски, колеса пробиті, двигун. Стан – жах. Тобто покатався дивак добре”, – кажуть очевидці.

Патрульним вдалося вигнати злочинця на дорогу, там таксисти і копи влаштували для нього пастку, і злодій заскочив просто в середину.

“Не встиг загальмувати, тому що швидкість була велика, і скоїв зіткнення з нашим авто. Після чого вискочив з автомобіля і почав тікати. Наздогнали його, наділи наручники, забезпечили охорону, тому що водії таксі налаштовані були вчинити самосуд”, – розповів представник патрульної поліції Миколаєва Віталій Душко.

Викрадачем виявився 29-річний хлопець, який вже кається у скоєному.

“Все сталося, коли злочинець, знаходився в стані наркотичного сп’яніння – є результати огляду. На сьогоднішній день він пояснює, що він взяв автомобіль покататися”, – пояснює прес-секретар поліції в Миколаївській області Олена Бережна.

Чоловікові загрожує до восьми років за гратами. Постраждалий таксист зараз знаходиться в лікарні у важкому стані.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте