У справі про хабар замголови Держгеонадра заявника не знайшли у списку відвідувачів

01 февраля 2019 г., 23:19:00   1455   0

У справі про хабар замголови Держгеонадра заявника не знайшли у списку відвідувачів

У Книзі обліку відвідувачів та разових перепусток не зафіксовано візити заявника у приміщення Державної служби геології та надр.

Як повідомляє «Судовий репортер», про це йдеться в ухвалі суду.

Раніше суд зобов’язав надати адвокату підозрюваного книгу обліку відвідувачів та разових перепусток щодо будинку №16 по вул. А.Цедіка в м. Києві за визначені дати, а також правила пропускного режиму та порядок доступу до приміщень і на територію, які погоджені ДНВП «Державний інформаційний геологічний фонд України» і ТОВ «Агротехбезпека».

Перший заступник голови Держгеонадра підозрюється у вимаганні і одержанні 3 тис. доларів хабара від представника ТОВ «Західна енергетична компанія Форсаж» за сприяння у видачі спецдозволу на видобуток торфу з родовища Селище  в Лугинському районі Житомирської області.

Гроші передавалися 3 вересня 2018 в кафе «У козла» напроти Державної служби геології та надр.

Перед цим, як стверджує свідок, він неодноразово зустрічався із підозрюваним у приміщенні службового кабінету за адресою: м. Київ, вул. А. Цедіка, 16. Заявник назвав сім дат з травня до вересня.

В ухвалі йдеться, що чиновник категорично заперечує факти свого знайомства із заявником, спілкування та відвідування цією особою його службового кабінету, розмови по телефону тощо. З його слів, мала місце провокація хабара – підкидання 3000 доларів в його автомобіль.

Суд дав адвокату дав тимчасовий доступ до документів оператора мобільного зв’язку щодо абонентських номерів номерів підозрюваного і заявника. Ця інформація має підтвердити або спростувати контакти між ними.

Нагадаємо, що при обранні запобіжного заходу чиновник визнавав, що брав гроші, але за його версією, вони були взяті у борг на лікування доньки, оскільки із представником компанії у нього склались приязні стосунки.

Як відомо, замовлення на охорону приміщень Держгеонадра отримує ТОВ «Агротехбезпека»

Співзасновником компанії є Борис Філіпських, відомий як провідний документознавець відділу документообігу та забезпечення діяльності Голови Держгеонадр.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
06 мая 2024 г.
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте