У закладі «Pizza Veterano» невідомі влаштували провокацію

02 марта 2019 г., 23:32:00   1220   0

У закладі «Pizza Veterano» невідомі влаштували провокацію

Ветеран АТО, засновник піцерії «Pizza Veterano» Леонід Остальцев повідомив про дії невідомих осіб, які намагалися вчинити провокацію у культовому закладі.

Про це молодший сержант Збройних сил України повідомив на своїй сторінці у Facebook. За словами Остальцева, до закладу прийшли два чоловіки з жіночим макіяжем, які намагалися виглядати як дівчата. Сіли за стіл, замовили напої, знімали на камеру, потім дістали вібратори. “Ну відкрита провокація”, – пише засновник закладу.  

Остальцев звернувся до хлопців з проханням залишити заклад, адже у піцерії були діти. Після розмови з власником поза закладом, хлопці зізналися, що це – провокація. “Хочу звернутися до тих, хто нанімав цих телепнів – Ви не кращі від них. Є питання конкретно до мене? Я відкритий до діалогу і не тільки. Якщо хочете мене «вчипити» за щось, то хоча б «акторів» не таких сцикливих набирайте”, – резюмував ветеран АТО.

Піцерію «Pizza Veterano», яка працевлаштовує ветеранів АТО, заснував Леонід Остальцев. Метою проекту є допомога в адаптації до цивільного життя військовим, які повертаються з війни. Остальцев також проводить майстер-класи для дітей, у тому числі дітей загиблих військовослужбовців.

Відвідувачі піцерії також можуть оплатити піцу для військовиків, які перебувають на лікуванні в госпіталях або на вокзалах.

Остальцев планує створити франшизу задля відкриття подібних закладів у регіонах, за умови того, що не менш, як половина працівників, будуть ветеранами АТО.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте