Янукович боявся і ненавидів Путіна, – Горбулін

03 марта 2019 г., 22:43:00   1033   0

Янукович боявся і ненавидів Путіна, – Горбулін

Український політик та перший секретар РНБО Володимир Горбулін розповів у своій книзі “Мій шлях у задзеркаллі” цікаві факти про екс-президента України Віктора Януковича.

“Мені здається, господар Банкової (Янукович, – ред.) усіма фібрами душі ненавидів господаря Кремля. Я переконаний, що Янукович боявся Путіна … Але в силу особливостей психіки Янукович покірно терпів цю нав’язану дружбу… Він постійно поступався Путіну, будучи залежним від позиції Кремля, але й усвідомлюючи, що потрібен Кремлю для реалізації далекосяжних амбіцій. Крім того, небезпечний, підступний, проте говорячий з ним на одній мові завжди здавався Януковичу ближче, ніж істеблішмент Заходу”, – пише Горбулін.

Автор також нагадав про зустріч Путіна з Януковичем у Сочі, коли останній ще був президентом України. “Страх втратити владу породив спробу їхати до Путіна з чолобитною. За цим ховалася справжня драма Януковича і всієї України, яку він тягнув в старанно вириту путінською лопатою яму. Ніхто точно не знає, про що говорили Путін і Янукович в Сочі. Але це і неважливо.

У Сочі їхав ще президент суверенної держави, а повернувся – слуга Кремля”, – розповів Горбулін.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте