Український лоукостер SkyUp планує почати польоти з аеропорту “Черкаси”

04 марта 2019 г., 22:18:00   747   0

Український лоукостер SkyUp планує почати польоти з аеропорту “Черкаси”

Авіакомпанія SkyUp намір розширити географію своїх польотів, почавши виконання міжнародних чартерних рейсів з аеропорту Черкаси.

Про це передає “Національний Промисловий Портал”.

Це може статися вже в кінці 2019 року, в тому випадку, якщо повітряна гавань підтвердить можливість приймання та обслуговування повітряних суден авіакомпанії.

Дана інформація випливає з листа гендиректора SkyUp Євгена Хайнацького на ім’я генерального директора Міжнародного аеропорту Черкаси Івана Далібожака.

У зверненні керівника авіакомпанії, зокрема, говориться: “Розглядаємо можливість укласти договір на обслуговування повітряних суден і пасажирів для здійснення міжнародних чартерних рейсів в кінці 2019 і збільшення кількості рейсів і географії польотів в наступні роки”. З метою запуску рейсів авіакомпанія, серед іншого, запитала в аеропорту інформацію щодо стану терміналу і його можливості обслуговувати пасажирів, а також стану ЗПС на предмет її здатності приймати ПС типів Boeing 737-700, Boeing 737-800, Boeing 737 MAX 8 і Boeing 737 MAX 10.

Також SkyUp цікавлять тарифи на наземне обслуговування повітряних суден в аеропорту Черкаси. В авіакомпанії SkyUp акцентують увагу на тому, що зацікавлені в розвитку регіональних аеропортів. І на даний момент збирають інформацію від них для розуміння перспектив подальшого можливого співробітництва.

Відзначимо, що, за інформацією заступника міського голови Черкас Юрія Ботнара, про бажання базуватися в аеропорту Черкаси також заявила авіакомпанія “Українські крила”. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте