Дмитру Кухарчуку інкримінують три статті Кримінального кодексу, – адвокат

10 марта 2019 г., 23:24:00   1275   0

Дмитру Кухарчуку інкримінують три статті Кримінального кодексу, – адвокат

Одному із затриманих учасників сутичок у Черкасах – представнику “Нацкорпусу” Дмитру Кухарчуку – інкримінують три статті Кримінального кодексу.

Як пише “Українська правда”, про це на акції “Нацкорпусу” під відділенням поліції у Черкасах повідомив його адвокат. “

Його було затримано в порядку ст.208 КПК, ніяких підозр йому ніхто не висував.

З документів, які отримала сторона захисту, крмінальне провадження порушено за ознаками ч.2 ст.345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу), ч.4 ст.296 (Хуліганство), ч.1 ст.294 (Масові заворушення) Кримінального кодексу України”, – повідомив захисник Кухарчука. Адвокат заявив, що затримання його підзахисного було здійснено з грубим порушенням вимог КПК. Т

акож він додав, що Кухарчука було затримано не під час здійснення “правопорушення”, як цього вимагає КПК, і не одразу після цього, а через 15 годин. Він додав, що під час затримання Кухарчук отримав тілесні ушкодження: “У нього пошкоджено плече, його одяг розірваний”, заявив захисник.

“Наскільки мені відомо, усіх осіб, які були затримані разом з ним, вже відпустили … Коли людей затримують у іншій області (Кухарчука було затримано за межами Черкаської обл. – ред.), надягають мішки на голову і везуть до Черкас – це не є “добровільна згода особи на відвідування райвідділку”.

Вони були викрадені і затримані. В діях правоохоронців наявні ознаки ст.271 КК “завідомо незаконне затримання”, – додав адвокат. Наразі, за його словами, Кухарчука тримають в ІТТ, якого затримано на 72 години за рішенням слідчого. 


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте