Наполегливість року: "євробляхер" з другої спроби прорвався в Україну та зламав шлагбаум

16 марта 2019 г., 17:00:00   1296   0

Наполегливість року: "євробляхер

Учора на Закарпатті прикордонники весь день грали з лова з власником “євробляхи”. Вінничанин на “Мазді” двічі намагався прорватись через пункт пропуску «Ужгород». Він набирав швидкість та пробував прорватись через кордон. І йому це врешті вдалося!

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

Спочатку водій “Мазди” на єврономерах, 51-річний вінничанин,  спочатку отримав від митників картку відмови. Після цього він вирішив перехитрити правоохоронців: замість повернення на територію Словаччини попрямував на швидкості в бік України. Прикордонний наряд зреагував миттєво – правопорушника зупинили за два метри до виїзду з пункту пропуску.

“Чоловіка було затримано та притягнуто до відповідальності за статею «Порушення прикордонного режиму». Йому роз’яснили про необхідність виконання митних зобов’язань, а доти попросили вивезти транспортний засіб за України”, – розповідають прикордонники.

Однак, за декілька годин настирливий чоловік вирішив ще раз спробувати власну вдачу.

Він дочекався іншої зміни прикордонників та митників, однак знову отримав картку відмови. Тоді водій вдав, що розвертається в бік Словаччини, проте раптово розвернувся та рвонув у напрямку Ужгорода. Під час виїзду з пункту пропуску зловмисник збив засіб для примусової зупинки автомобілів та тиловий шлагбаум, який закрили, щоб перешкодити рухові легковика.

Вінничанина вдалося зупинити поза межами пункту пропуску завдяки поліції. За двадцять хвилин його розшукали та затримали у селі Глибоке на початку траси «Київ-Чоп». Порушника затримали на три доби, а «Мазду» забрали на штрафмайданчик.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте