“Без втрат не буде перемог.” Лідер “С14” розповів про пораду Левка Лук’яненка

16 марта 2019 г., 16:40:00   1575   0

“Без втрат не буде перемог.” Лідер “С14” розповів про пораду Левка Лук’яненка

Коли в 2014-му році Левко Лук’яненко проводив лекцію, студенти запитали у нього, що робити, якщо буде узурпаційний режим.

Він сказав, що треба завжди виходити на протести, бо перемога буде через 15 років. Про це в ефір телеканалу ZIK розповів лідер організації “С14” Євген Карась.

Він наголосив: оскільки в Україні сьогодні триває війна, люди повинні розуміти, що будуть втрати і поразки, тому їм потрібно краще тренуватися, щоб переживати ці удари. Саме цього, за словами Карася, навчав молодь дисидент Левко Лук’яненко.

«Ще в 2014-му році Левко Лук’яненко в журналістському офісі «Свідомо» проводив лекцію. Київські студенти запитували в нього, що робити, якщо в країні буде повністю узурпаційний режим. Він сказав, що треба виходити на акції протесту. Студенти відповіли, що їх посадять. Лук’яненко підтвердив це і сказав, що потім вони вийдуть з в’язниці і знову підуть протестувати, але лише через 15 років буде перемога. Лук’яненко підкреслив, що він просидів у концтаборах десятки років, але таки переміг», – розповів активіст.

Євген Карась додав, що і сьогодні українці повинні розуміти, що без поразок не буде перемог. Лідер “С14” переконаний, що нинішню корумповану систему також вдасться зламати. «Ми сьогодні маємо розуміти, що не буває перемоги без втрат. Будь-яка боротьба – це поразка. Але питання у тому, хто став після бою. У нашому випадку, якщо вперто битися об стінку, то ми її проламаємо.

Ми проламаємо і тих людей, які ті стіни ставили. Неякісні і корумповані! Ми поламаємо все те, що вони роблять у нашому житті. Ми переможемо будь-які обставини», – заявив Євген Карась.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте