Поет Дмитро Павличко на своєму творчому вечорі агітував за Порошенка

16 марта 2019 г., 23:46:00   940   0

Поет Дмитро Павличко на своєму творчому вечорі агітував за Порошенка

У Богуславі на Київщині під час творчого вечора українського поета Дмитра Павличка здійснювалась агітація на користь кандидата у президенти Петра Порошенка.

Про це повідомляють спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА.

Захід, на якому були присутні глядачі переважно з бюджетних установ, відбувався у районному будинку культури. 

Зазначається, що він не був заздалегідь анонсований, втім, у глядацькому залі було багато людей.

«Після спілкування з деякими глядачами, можна було припустити, що більшість присутніх — працівники бюджетних установ. Але відвідати захід вільно могли і всі інші», — йдеться у повідомленні.

«Творчий вечір» почався з представлення самого поета і частково його творчості, однак вже через короткий проміжок часу Дмитро Павличко почав згадувати кандидата у президенти Петра Порошенка. До прикладу, розповідав, що був його довіреною особою. У розмові культурний діяч згадує ще одного кандидата у президенти — Руслана Кошулинського та політичну партію ВО «Свобода», зазначаючи, що їхні погляди сходяться з його ідеологією.

За його словами, Кошулинський має «право і необхідність» поєднатися з Петром Порошенком, тому що, як зазначив Павличко, «армія Петра Порошенка бореться за ті самі ідеали, що й партія «ВО «Свобода».

Під час свого виступу поет розповідав також біографію Петра Порошенка, наголошував на тому, що інші кандидати його дискредитують.

Крім того, він наголосив на розвитку армії й української мови, назвавши це заслугами чинного президента.

У підсумку Павличко відкрито закликав голосувати за вищезгаданого кандидата у президенти: «Якщо ми зараз не виграємо, ми, це значить — ви, народ, буде вирішувати це питання, то я думаю, що ми попадемо дуже надовго у таку ситуацію, коли Україні, як державі, буде поламано крила».

В ОПОРІ наголосили, що даний захід, який позиціонувався як творчий вечір українського поета, а виявився агітаційним заходом, має бути перевірений правоохоронними органами на предмет його фінансування.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте