Кандидат у президенти закликав українців не голосувати за Зеленського

26 марта 2019 г., 19:41:00   1624   0

Кандидат у президенти закликав українців не голосувати за Зеленського

Кандидат у президенти Олександр Данилюк закликав своїх прихильників голосувати в першому турі за Юлію Тимошенко або Петра Порошенка, але в жодному разі не підтримувати Володимира Зеленського.

Своє звернення до виборців Данилюк опублікував у Facebook.

«До дня голосування залишилось менше тижня. Лідери визначені і їхні імена відомі. Загроза того, що до другого туру вийде кандидат олігархічного компромісу з РФ Володимир Зеленський є надзвичайно високою. Зеленський з високою ймовірністю перемагає в другому турі і у Тимошенко, і у Порошенка. Єдиний спосіб унеможливити його перемогу – це не голосувати за інших кандидатів в президенти, і вже в першому турі віддати свої голоси або Порошенку, або Тимошенко. Порошенко та Тимошенко в такому випадку мають приблизно рівні шанси на перемогу у другому турі. Враховуючи загрози, які стоять перед Україною, я закликаю прихильників «Спільної Справи» вже в першому турі обирати між Порошенко та Тимошенко», – йдеться у його зверненні. 

Данилюк також закликав інших кандидатів, які не є технічними кандидатами Зеленського, звернутися до своїх виборців з проханням вже в першому турі обирати між Порошенком і Тимошенко.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте