Кулеба: ВКонтакті – це капсула русского мира в Україні

27 марта 2019 г., 23:01:00   944   0

Нещодавно у мене був допис про те, у що перетворилася мережа ВКонтакте в Україні. Його багато лайкали та поширювали, тема явно зачепила. То було на основі дослідження, яке опублікувало видання НАТО.


А ось Internews Ukraine зробив своє дослідження. Дякую Diana Ishchenko, що привернула увагу. Там дуже цікаві висновки, що загалом підтверджують: ВК – це капсула русского мира в Україні, острівець зневаги до України, антисемітизму, мови ненависті і просто ненависті.


Читайте також: Заборона "Одноклассников" та "ВКонтакте" працює. ІНФОГРАФІКА


Цікаво, що там ненавидять усіх кандидатів в президенти, навіть відверто проросійських. Але особливо сильно в українському ВК ненавидять Порошенка. Я думаю, що це пояснюється ненавистю цієї аудиторії до України як такої і усього, що з нею пов'язано.


І усе це настрої наших співвітчизників. Регіони в топі за кількістю активних профілів – Донецька, Дніпропетровська, Луганська, Харківська і Одеська області та... Київ.


Читайте також: Ось чому нам потрібна деколонізація


Хто в курсі даних щодо реальної ситуації в цих областях, той обов'язково помітить прямий зв'язок між настроями у ВК та загальними настроями людей в цих регіонах. Мене дивує лише Київ, якщо чесно.


Короче, кому цікаво, гугльніть дослідження "Русский мир" та вибори в Україні: про що говорять у "ВКонтакте".


І ви побачите, яка у нас прекрасна країна, яка вона місцями крихка, і скільки в ній ще треба ковбасити, щоб створити реальність єдиної європейської України.


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте