Огляд блогосфери від UAINFO. 1 квітня 2019

01 апреля 2019 г., 21:00:00   1654   0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 1 квітня


У передчутті політичної кризи – за будь-якого результату другого туру


Перший тур виборів президента України – це тільки початок боротьби за майбутнє нашої країни та конфігурацію влади в ній. Це тільки здається, що боротьба завершиться із другим туром, коли його переможцем виявиться телевізійний комік Володимир Зеленський або чинний президент Петро Порошенко. У будь-якого потенційного переможця будуть свої проблеми. У Зеленського їх буде не менше, ніж у Порошенка. У Порошенка – не менш, аніж у Зеленського. Словом, за будь-якого результату другого туру політична криза Україні практично забезпечена.


Це не протест, шановні. Це національний суїцид, оформлений під гру в "Російську рулетку"



Не все так вже і страшно, скажете ви. Не страшно – лячно! Як в автентичних казках братів Ґрімм. Молодь хоче жити як в Європі, але голосує за відверту радянщину та російщину. Це більше ніж передвиборча проблема. Це вирок. Під час цієї компанії молодих людей зваблювали розповідями про заможне європейське життя без корупції.  Погоджуюся. Так і було. Але пропускати повз вуха антиукраїнські жарти про Україну-порноакторку, про смішного малороса, про громадянський конфлікт і "війна вигідна олігархам "їх ніхто не примушував. Це вони самі.


Перспективи другого туру. Розрив між Зеленським і Порошенком не є фатальним


Насправді електоральний розрив першого туру в 10% не є фатальним, якщо: 1) мобілізувати всіх своїх виборців; 2) згуртувати довкола себе виборців кандидатів, які вибули з балотування за підсумками першого туру; 3) подати привабливі перспективні послання поміркованому крилу свого опонента. Що стосується Порошенка, то, крім того, я не уявляю, як він виграє повторне голосування, якщо не зробить хоча б двох речей: 1) не покаже суспільству, як у країні працюватимуть суспільні ліфти, за допомогою яких до влади потраплятимуть не лише вчорашні...


Моральний шпагат: що й чому замовчують прихильники Зеленського


Небезпечна зброя російської агресії, якою легковажимо


"Как молоди ми билі, как вєрілі в любовь" – і слухачі поринають у спогади про свої студентські весілля чи поцілунки в під’їздах після комсомольських зборів. І тут схвильований голос: "Гражданє рєспублікі! Будьтє бдітєльни!". Який жах: ці підозрілі люди, підступні шпигуни, хочуть відібрати світлі спогади про дискотеки в сільських клубах під час збору овочів! Треба бути дуже пильними, щоб учасно їх помітити та знешкодити! Зізнаюся, на мене ця маніпуляція теж вплинула особливим чином.


У Хусті знову горіло відоме нарцисове поле. ВІДЕО



Поле нарцисів – це частина Карпатського біосферного заповідника, й тут діє особливий природоохоронний режим. Ця територія є унікальним місцем життя не лише для вузьколистого нарциса (котрий є високогірним мешканцем, а на Хустщину "прийшов" із льодовиком), а загалом особливою охоронюваною екосистемою. Тобто унікальним місцем співжиття флори й фауни, різноманітних видів, яким бездумний вогонь завдає непоправної шкоди.  


Присілок у підніжжі Чорногори, або Про життя на вискогірному прикордонні. ФОТО


Відділ прикордонної служби "Шибени" є одним із найвіддаленіших пунктів охорони кордону в Україні. Розташований у гущі Карпатських гір. Веде сюди тільки одна дорога, яка тягнеться з Верховини. Дістатися можна маршруткою – стареньким ПАЗиком, розрахованим на 23 місця, але завдяки вмінню водія без проблем перевозить втричі більше пасажирів, ще й рюкзаки туристів із мішками й сумками місцевих. Їде маршрутка з Верховини до Шибеного двічі на день. На проходження відстані в 30 км їй потрібно до двох годин.



Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте