Суд у “справі Труханова” перенесли

25 апреля 2019 г., 16:30:00   1071   0

Суд у “справі Труханова” перенесли

Колегія суддів Малиновського райсуду Одеси вирішила перенести засідання у “справі Труханова” через неявку до суду 25 квітня групи прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Головуючий суддя Сергій Черевко ознайомив учасників процесу з листом заступника керівника САП Володимира Кривенка щодо причин неявки, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Спеціалізована антикорупційна прокуратура просить колегію суддів відкласти засідання у кримінальному провадженні до погодження керівником прокуратури скоригованого обвинувального акту”, – зазначив суддя Черевко. 

За його словами, у листі заступника прокурора САП Кривенка також міститься пояснення, що представники сторони обвинувачення не з’явилися на засідання 24 квітня з поважної причини – поки що керівник САП не погодив обвинувального акту. Потребує ретельної перевірки точність формулювань та інші обставини. Тому неявкаОдеський суд переніс засідання у “справі Труханова” на 26 квітня через неявку сторони обвинувачення з поважних причин до суду прокурорів Максима Кравченка і Валентина Мусіяки не може вважатися неповагою до суду.

Колегія суддів перенесла на 26 квітня чергове засідання суду. У разі неявки представників сторони обвинувачення наступне засідання відбудеться 3 травня.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте