У Зеленського не вважають 27 травня дедлайном для розпуску парламенту

01 мая 2019 г., 20:55:00   1258   0

У Зеленського не вважають 27 травня дедлайном для розпуску парламенту

Звучала дата 27 травня як певний дедлайн, після якого Володимир Зеленський уже не може розпускати Верховну Раду. Та на нашу думку, це не зовсім так. Чітко визначеної дати насправді немає.

Про це в ефірі на телеканалі ZIK заявив член команди Володимира Зеленського Вадим Галайчук. Він розповів, що в команді Зеленського ведуться переговори, які направлені на те, аби пришвидшити процес інавгурації президента Зеленського. Водночас Вадим Галайчук підкреслив, що все відбувається виключно в рамках закону.

«Законом встановлені певні терміни. На нашу думку, ЦВК мала змогу дещо раніше оголосити результати виборів, але тільки вчора пройшла ця процедура. Та подальші строки залежать від того, як буде працювати Верховна Рада і як голова ВРУ буде працювати з фракціями, які й визначатимуть дату інавгурації. Тому так, зараз проводяться перемовини, але в нас немає інформації про те, чи є вже рішення щодо цієї дати», – розповів Вадим Галайчук.

Він сподівається, що нардепи не будуть затягувати з визначенням дати інавгурації. На його переконання, є всі підстави для того, щоби це зробити раніше.

«Той величезний кредит довіри, який отримав Володимир Зеленський від народу, просто вимагає від політикуму, від Верховної Ради якомога швидше ухвалити необхідні рішення для того, щоби новообраний президент мав змогу починати працювати і виконувати свою політичну місію», – акцентував член команди Володимира Зеленського. 

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте