Світ їжі: переможці конкурсу "Кулінарний фотограф року 2019". ФОТО

03 мая 2019 г., 23:48:00   1691   0

Фотограф – Цзяньхуей Ляо


Китайський фотограф Цзяньхуей Ляо став переможцем конкурсу Food Photographer of the Year 2019, що відзначає найкращих кулінарних фотографів року.


Фотографія, яку зробив Ляо, під назвою "Казан з локшиною" зображує фестиваль богині Нюйва в китайській провінції Хебей. Щороку на це свято селяни вдягають костюми династії Цін і їдять локшину.


Фотограф-переможець отримав приз у розмірі 5000 фунтів стерлінгів.


Конкуренція була дуже високою. Організатори конкурсу цього року отримали 9 тисяч фотографій зі 77 країн – найбільше за всю історію конкурсу. Ось добірка переможців в інших категоріях.


Читайте також: Эффектные снимки участников конкурса UK Travel Photographer 2019. ФОТО


Приз кулінарного стиліста: Карамельне печиво "Джемі Доджерс", Кім Морф'ю, Велика Британія. Кім Морф'ю була кулінарним стилістом цього домашнього печива, яке сфотографував Мартін Пул.

 

Принеси врожай додому: Збираючи золото, Казі Мушфік, Бангладеш. Казі Мушфік: "Фермери тяжко працювали, збираючи врожай рису, який для них на вагу золота".

 

Фуд-портрети, Marks & Spencer: Тарт Татен з тим'яном, Нік Мілворд, Велика Британія. Нік Мілворд: "Простий тарт татен з тим'яном, який надає йому додаткового аромату, від шеф-кухаря Клод Маккенни".

 

Політика їжі: Капризи корови, Мартін Чемберлен, Велика Британія. Мартін Чемберлен: "Ця корова, напевно, здогадується про свою долю. Її щойно купили на рику в Нізві, що в Омані, і вона дуже не хоче коритися наказам свого нового власника, зрештою просто падаючи на передні ноги і залишаючи власників у розгубленому стані щодо того що робити далі".

 

Категорія "Раніше опубліковано", Production Paradise: Червоний восьминіг, Козімо Барлетта, Італія. Козімо Барлетта: "Коли ви випускаєте Кракена на стіл, ніколи не знаєте, що може статися!"

 

Їжа на продаж: Рамадан, Еліза Гампфрі, Велика Британія. Еліза Гампфрі: "Голодна продавчиня в Джок'якарта в Індонезії сидить серед заборонених плодів під час Рамадану, мріючи про свій наступний прийом їжі".

 

Фуд-блогери: Сушка пасти, Еймі Твіггер, Велика Британія. Еймі Твіггер: "Паста з листочками трав висить на вікні для сушки".

 

Фуд-фотограф-студент: Плотська вечеря, Хлое Данн, Австралія. Хлое Данн: "Це світлина з серії моїх фотографій, що досліджує тілесність звичок харчування людини і роль кулінарного мистецтва у стосунках між природою та культурою".

 

Приз Fujifilm за інновації: Розбите яйце, Майкл Гедж, Велика Британія. Майкл Гедж: "Ця світлина – з серії фотографій, яку я зробив для журналу RSA, зображуючи тонкі стосунки між їжею, фермерством та сільською місцевістю". "Стиліст – Керрі Г'юз, художній постановник – Йоган Шуфіян".

 

Їжа для родини: Плем'я Бондо, Сангамітра Саркар, Індія. Сангамітра Саркар: "В Одіші в Індії є багато родових общин, і плем'я Бондо – одна з них. Вони ведуть дуже просте життя. Сучасне суспільство не змогло їх змінити, оскільки вони ретельно оберігають свою культуру та традиції від сучасної цивілізації. На цьому фото жінки з племені Бондо готують їжу у глиняному горщику, розпалюючи вогонь на дровах".

 


 

Їжа за столом, InterContinental: Мідії готові до вживання, Жиль Крістофер, Велика Британія. Жиль Крістофер: "Фотографія, зроблена в студії, зображує мідії, що стоять на серветці на дерев'яному столі, знято для ресторанів Harry Ramsden's".

 

Юний фотограф до 10 років: Любов до маракуї, Джошуа Джордж, Бахрейн. Джошуа Джордж: "Їсти маракую прямо з рослини було буде смачно і весело".

 

Авторські права на всі фотографії належать конкурсу Pink Lady Food Photographer of the Year 2019


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте