Окупанти продовжують нарощувати озброєння та військову техніку на Луганському напрямку

06 июня 2019 г., 23:00:00   827   0

повідомляє, що російсько-окупаційні війська нарощують озброєння та військову техніку, зосереджуючи її в місцях постійної дислокації на Луганському напрямку.


1 червня безпілотний літальний апарат Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ виявив два міномети 2Б11 "Сані" калібру 120 мм поблизу Сентянівки на захід від Луганська.


Читайте також: Мінські переговори: В’ятрович прокоментував пропозицію Кучми "не стріляти у відповідь"


Окрім того, 2 червня, на основі доступних СММ даних повітряного спостереження виявлено наявність дев'яти реактивних систем залпового вогню на полігоні поблизу Міусинська, що на південний захід від Луганська.


Також було зафіксовано озброєння, розміщене за лініями відведення, але за межами виділених місць зберігання озброєння.


2 червня СММ ОБСЄ виявлено присутність 24 танків, трьох зенітних ракетних комплексів на полігоні поблизу Бугаївки, 10 танків, сім самохідних і 13 буксируваних гаубиць на полігоні біля Міусинська. Крім того, зафіксовано 21 танк на полігоні біля Кругликп на південний захід від Луганська.


Читайте також: Кремль ставить ультиматум, у Зеленського – роблять крок назустріч


Протягом 3 червня БПЛА СММ виявив одну самохідну гаубицю 2С1 "Гвоздика" калібру 122 мм, 18 буксируваних гаубиць 2А65 "Мста-Б" калібру 152 мм, а також 2A36 "Гіацинт-Б" калібру 152 мм – вісім одиниць, й один бронетранспортер МТ-ЛБ зі встановленою на ньому туреллю самохідної артилерійської гармати 2С9 "Нона-С" калібру 120 мм поблизу Хрустального на південний захід від Луганська.


Українська сторона СЦКК зазначає, що збройні формування Російської Федерації активізувалися, підтягують і зосереджують важке озброєння та військову техніку на Луганському напрямку.


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте