“Вони повторюють тези регіоналів”. Кошулинський жорстко відповів Богдану

04 июля 2019 г., 23:42:00   978   0

“Вони повторюють тези регіоналів”. Кошулинський жорстко відповів Богдану

Україна – це не територія, це – мова та духовність, за що гинуть українці. Про це в ефірі на львівському телеканалі НТА сказав свободівець Руслан Кошулинський.

“Глава Офісу президента нічого нового не сказав. Попередня влада все це завуальовувала у Мінських домовленостях, прописавши там термін “регіональна мова”. Ще попередня влада ухвалила сумнозвісний “закон Ківалова-Колісніченка”.

Там українська мова ставилась на рівні з російською. Тоді люди почали виходити на “мовний Майдан”, що спричинило до протистоянь. Зараз очільник Офісу президента знову говорить про регіональну мову. Це – реванш. Вони повторюють тези регіоналів. Якщо вони думають, що так вони домовляться з Путіним, то вони помиляються. Бо Україна – це не територія. Це – духовність, мова та історія.

Наш товариш Сашко Капінос сім років тому стояв на “мовному Майдані”, п`ять років тому його вбили на Майдані. Зараз він Герой України, котрий помер за українську мову”, – сказав Кошулинський.

Раніше речниця партії “ВО Свобода” Христина Равлюк спростувала інформацію щодо зв’язку Руслана Кошулинського з “Партією Регіонів” та грі на користь чинного президента Петра Порошенка.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте