У Краматорську двоє колишніх найманців “ДНР” здалися поліції

15 июля 2019 г., 23:10:00   1492   0

У Краматорську двоє колишніх найманців “ДНР” здалися поліції

У Краматорську Донецької області двоє колишніх найманців “ДНР”, які в 2014 році “несли службу” на контрольно-пропускних пунктах, здалися поліції. Про це повідомляють на сайті Національної поліції.

У Краматорський відділ поліції звернулися двоє місцевих жителів 1975 і 1979 років народження. Вони розповіли, що в травні 2014 року, піддавшись пропаганді, вони вступили до лав бойовиків “ДНР”.

Обидва незаконно здійснювали контрольно-пропускний режим в районі Станкостроя в місті Краматорськ. В їх обов’язки входили огляд автотранспорту та перевірка документів у водіїв і пасажирів.

Після звільнення міста українською армією колишні найманці приховували інформацію про свою роботу на окупантів. Наразі стосовно чоловіків розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 260 Кримінального кодексу (створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань).

Після того, як буде доведено, що під час перебування в рядах бойовиків вони не скоювали тяжких злочинів, їх звільнять від кримінальної відповідальності.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте