Підслідний НАБУ скандальновідомий прокурор Кулик вже наглядатиме за ДБР

29 июля 2019 г., 17:53:00   1318   0

Підслідний НАБУ скандальновідомий прокурор Кулик вже наглядатиме за ДБР

Прокурор Костянтин Кулик отримав нове призначення до Департаменту Генеральної прокуратури, який здійснює процесуальний нагляд у провадженням, що розслідуються Державним бюро розслідувань.

"Кулик Костянтин Геннадійович начальник четвертого відділу процесуального керівництва Другого управління організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням, яке здійснюється слідчими центрального апарату Державного бюро розслідувань Департаменту організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням кримінальних правопорушень, підслідних Державному бюро розслідувань, нагляду за додержанням законів його оперативними підрозділами та підтримання публічного обвинувачення у відповідних провадженнях", - йдеться на сайті Генпрокуратури.

Призначення відбулося 19 липня.

Нагадаємо, Як повідомляло НАБУ раніше, обвинувальний акт К.Кулику вручили 21 жовтня у приміщенні Бюро. Його звинувачують у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.368-2 КК України (“Незаконне збагачення”).

Детективи НАБУ 7 жовтня 2016 року завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного збагачення Костянтина Кулика, військового прокурора сил АТО.

За версією слідства, у період з 2011 по 2015 рік, перебуваючи на службі в органах прокуратури підозрюваний отримав сукупний дохід у розмірі понад 1 млн 670 тис. гривень. Більшість цих коштів була витрачена у закладах харчування, на автозаправних станціях та у магазинах. Водночас у цей же період витрати К.Кулика перевищили його дохід на 2,6 млн грн і склали близько 3,4 млн грн.

Через визнання неконституційною норми Кримінального кодексу Украіни про відповідальність за незаконне збагачення Спеціалізована антикорупційна прокуратура просила закрити кримінальне провадження. Але суд відмовив.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте