США офіційно оголосили другий пакет санкцій за отруєння Скрипалів

03 августа 2019 г., 13:25:00   789   0

США офіційно оголосили другий пакет санкцій за отруєння Скрипалів

Другий пакет санкцій США проти Росії через отруєння ексшпигуна Сергєя Скрипаля в Британії передбачає, зокрема, заборону американським банкам брати участь в первинному продажі суверенного боргу не в рублях. Про це йдеться в заяві Держдепу США, повідомляє “Європейська правда”.

Санкції передбачають протидію США поширенню будь-якої позики або фінансової чи технічної допомоги Росії з боку міжнародних фінансових установ, таких як Світовий банк або Міжнародний валютний фонд.

Також йдеться про заборону американським банкам брати участь в первинному продажі суверенного боргу не в рублях і видавати нерублеві позики російському уряду. Ще другий пакет санкцій націлений на ускладнення ліцензування при продажу РФ ряду товарів і технологій.

Ці заходи набудуть чинності після 15-денного періоду сповіщення Конгресу, після чого залишаться в силі протягом мінімум 12 місяців. За словами офіційного представника Держдепу США Морган Ортагус, заходи дозволять обмежити доступ Росії до “мільярдам доларів від двосторонньої комерційної діяльності з США”.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте