Комітет Ради з питань нацбезпеки очолить чоловік однокласниці Зеленського

06 августа 2019 г., 23:08:00   1652   0

Комітет Ради з питань нацбезпеки очолить чоловік однокласниці Зеленського

Згідно з оприлюдненими даними, Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони може очолити чоловік однокласниці президента України Володимира Зеленського. 

Відповідні відомості вдалося розшукати журналістам ІНФОРМАТОРа.

Раніше видання “Новое время” опублікувало список голів парламентських комітетів, посилаючись на власні джерела у партії “Слуга народу”. Таким чином, головою Комітету ВРУ з питань нацбезпеки і оборони монобільшість планує віддати у керівництво Олександра Завітневича, №39 у партійному списку прездентської сили.

 

Олександр Завітневич Завітневич – випускник факультету радіоінженерії Київського військового інституту управління та зв’язку та Київського національного економічного університету, є офіцером запасу. У 2016 році заснував ТОВ “МТІ” – підприємство, що надає в оренду обладнання та машини, займається механічною обробкою металічних виробів та гуртовою торгівлею обладнанням для видобувної галузі та будівництва. Ще одним засновником вищезгаданої компанії є Наталія Завітневич – дружина майбутнього нардепа. Сім років тому вона давала коментар журналу Forbes, як однокласниця чинного глави держави. “Зеленський присвячує роботі не менше 60 годин на тиждень. Ми дружимо сім’ями, правда на практиці виходить, що я дружу тільки з його дружиною. Останні шість років я бачу Володю максимум 15 хвилин, а потім він кудись тікає по роботі”, – розповідала Наталія Завітневич журналістам.

  Окрім цього дружина майбутнього нардепа від “Слуги народу” та однокласниця Зеленського два роки тому викладала у Facebook пост з зустрічі випускників, на яку з’явився і Володимир Олександрович.   Таким чином парламентський комітет ВРУ з питань оборони очолить людина, яка перебуває у дружніх стосунках з сім’єю гаранта Конституції.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте