На Рівненщині порушили справу проти добувачів бурштину за опір поліцейським

17 августа 2019 г., 23:33:00   741   0

На Рівненщині порушили справу проти добувачів бурштину за опір поліцейським

У Володимирецькому районі Рівненської області поліцейські зафіксували два випадки опору з боку добувачів бурштину.

Про це повідомили в поліції області.

Так, у лісі поблизу села Озеро правоохоронці виявили «безгосподарські» мотопомпу, приладдя для незаконного промислу та автомобіль «УАЗ». 

«Однак під час транспортування вилученого невідомі особи в кількості близько 40 осіб перегородили дорогу деревами», — йдеться у повідомленні.

Поліцейські прибрали дерева і доставили вилучені речі та машину до відділення поліції. За цим фактом порушили справу за частиною 2 статті 240 (Порушення правил охорони надр) Кримінального кодексу.

Ще один інцидент стався того ж дня: після отримання повідомлення про незаконний видобуток бурштину у семи кварталах Мульчицького лісництва на місце виїхали працівники групи реагування патрульної поліції.

Правоохоронці побачили, що близько 200 осіб за допомогою майже півсотні мотопомп здійснювали незаконний видобуток бурштину-сирцю.

«На законну вимогу працівників поліції припинити протиправні дії агресивно налаштовані чоловіки нецензурно висловлювалися на адресу правоохоронців та не пускали до місць незаконного промислу. Коли на підмогу виїхали додаткова група поліцейських, невідомі залишили місце події», — йдеться у повідомленні.

За цим фактом поліція порушила справу за статтею 342 (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу) Кримінального кодексу.

Правоохоронці встановлюють осіб, причетних до інциденту.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте