У партії Порошенка пообіцяли захищати представників ЛГБТ-спільноти

18 августа 2019 г., 19:24:00   1523   0

У партії Порошенка пообіцяли захищати представників ЛГБТ-спільноти

Парламентська фракція партії “Європейська Солідарність” розповіла, що пропонуватиме у перші тижні роботи нової Верховної Ради України.

Про це повідомляє “Прямий”.

Серед цікавих пропозицій колишньої правлячої партії можна виділити наступні:

– Впровадження антидискримінаційного законодавства в Україні підвищить стандарти системи захисту прав людини. Необхідно залучити європейські практики реалізації антидискримінаційного законодавства щодо різних груп меншин (національні меншини, люди з інвалідністю, ЛГБТ, жінки, інші вразливі групи). – Загальнообов’язкове державне соціальне медичне страхування в Україні сприятиме збереженню та зміцненню здоров’я та збільшенню тривалості життя населення України, а також дозволить створити правові та фінансово-економічні механізми реалізації конституційних прав громадян України на медичну допомогу і медичне страхування.

– Проект Закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо обов’язкового страхування відповідальності перевізника за шкоду, заподіяну життю, здоров’ю пасажирів та третіх осіб» сприятиме підвищенню соціальної захищеності громадян України від нещасних випадків на транспорті.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте