Ветерана АТО, виробника ножів Blade Brothers, не пустили на форум через Зеленського?: Пояснює Міністерство ветеранів

19 августа 2019 г., 22:09:00   1594   0

Ветерана АТО, виробника ножів Blade Brothers, не пустили на форум через Зеленського?: Пояснює Міністерство ветеранів

Ветерану, власнику компанії з виробництва ножів «Blade Brothers Knives» Олександру Вороб’ю не підтвердили участь у II Міжнародному форумі «Там, де ми — там Україна» через візит президента України Володимира Зеленського. Про це Воробєй написав на своїй сторінці у Facebook.

«І ось зараз я дізнався, що нашу участь «не підтвердили» з міркувань безпеки. Короче – захід може відвідати президент України, а тут небезпечний я зі своїми ножами», – написав він.

Воробєй додав, що колектив його компанії на 50% складається з ветеранів АТО.


У коментарі InfoResist заступник міністра у справах ветеранів Оксана Гаврилюк спростувала цю інформацію.

«Те, що Олександра не пустили на форум, не відповідає дійсності, це перше. Олександр тільки сьогодні отримав офіційне запрошення від офіційних співорганізаторів. Але я зараз не володію інформацією, зареєструвався він чи ні. Наскільки я зрозуміла, він мав розмову з кимось не у нас, поза стінами Міністерства. І хтось там висловив бачення щодо того, що якщо на форумі буде президент, то його можуть туди не пустити», – заявила вона.

Гаврилюк додала, що на сьогодні жоден організатор не знає, чи буде президент на форумі.

«Форум відкритий для всіх – ветеранів, ветеранських організацій, ветеранського бізнесу, громадськості, міжнародних партнерів. І жодній людині, яка вирішила взяти участь у форумі, організатори не відмовили…Наш форум буде охороняти «Муніципальна варта Києва» – це охоронна структура з числа ветеранів», – розповіла вона.

В Управлінні державної охорони (УДО), яке займається охороною перших осіб, також заперечують заборону на участь у форумі ветеранів-зброярів.

«Ми з великою повагою ставимося до всіх ветеранських ініціатив і запевняємо, що організатори заходу не зверталися до Управління державної охорони України щодо вимог безпеки. Крім того, керівництво охоронного відомства готове на особистій зустрічі запевнити представників Blade Brothers Knives в тому, що жодних вимог безпеки організаторам заходу не ставили», – йдеться в повідомленні УДО.

 

Зазначимо, що II міжнародний форум «Там, де ми – там Україна» відбудеться 23 серпня 2019 року на території «Мистецького арсеналу».

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте