У Києві ліквідували канал поставки наркотиків військовим

24 августа 2019 г., 22:45:00   1014   0

У Києві ліквідували канал поставки наркотиків військовим

Військова прокуратура ліквідувала в Києві нарколабораторію та затримала постачальників амфетаміну військовим.

Про це повідомили в прес-службі військової прокуратури Центрального регіону.

За даними відомства, поліцейські, прокурор та працівники СБУ затримали двох чоловіків під час передачі 2 кілограмів амфетаміну для реалізації, зокрема військовим. 

«Ринкова» вартість зазначеної кількості амфетаміну складає близько 800 тисяч гривень. В ході слідчих дій також ліквідовано шляхом вилучення «нарколабораторію», за допомогою якої виготовлялися психотропи», — йдеться у повідомленні.

Двом наркоторговцям вже повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від дев’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна. Обох судом взято під варту на 2 місяці з альтернативою внесення 1 152 600 гривень застави.

У прокуратурі розповіли, що «вийшли» на цих двох чоловіків у межах справи щодо неодноразового збуту військовим 169 Навчального центру «Десна» в Києві амфетаміну в особливо великих розмірах у липні-вересні 2018 року.

Наприкінці грудня до суду скерували обвинувальні акти щодо військових, які розповсюджували психотропи, а справу проти організаторів поставок наркотиків виділили в окреме провадження.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
18 мая 2024 г.
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте