Даниленко: интервью Зеленского — это приговор украинской журналистике и демократии в целом

02 сентября 2019 г., 13:05:00   1076   0

Даниленко: интервью Зеленского — это приговор украинской журналистике и демократии в целом

Владимир Зеленский во время дебатов на стадионе заявил Петру Порошенко, что он — его приговор. Интервью к 100 дням президентства — приговор уже не предшественнику, а украинской журналистике и украинской, не побоюсь этого слова, демократии в целом.

Известная украинская журналистка и телеведущая Татьяна Даниленко жестко прокомментировала в Фейсбуке недавнее интервью Владимира Зеленского на телеканале «1 + 1», посвященное первым ста дня его президентства.

«Про інтерв’ю, взяте актором.

Володимир Зеленський під час дебатів на стадіоні заявив Петру Порошенку, що він — його вирок. Інтерв‘ю до 100 днів президентства — вирок вже не попереднику, а українській журналістиці та українській, не побоюсь цього слова, демократії в цілому.

27 років незалежності у президентів брали сервільні інтерв‘ю обережні журналісти лояльних ЗМІ. У Зеленського не було потреби загравати з демократією і вдавати пристойність. Він демонструє, що лизати п‘яту точку першій особі може в принципі будь-хто. І вийде не гірше, навіть краще.

Журналісти ставили б кон’юнктурні питання, відповіді на які цікавлять не так суспільство, як журналістів та експертне коло.

Запитання актора, судячи з усього, взяли з фокус-груп. Там є все, що цікаво і подобається народу. Виробники розважального контенту просто хакнули всю цю серйозну індустрію, де журналісти завжди було частиною політичного істеблішменту.

У традиційній демократії зараз у президента запитали б: а хто профінансував це кіно про 100 днів президентства? Що винна держава спонсору особистої реклами першої особи?

У наших реаліях головним питанням залишається — а що, так можна було?»

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте