Мер Дніпра Філатов смертельно втомився і заявив, що йде

15 сентября 2019 г., 23:44:00   1229   0

Мер Дніпра Філатов смертельно втомився і заявив, що йде

Після святкування Дня міста  городничий Дніпра Борис Філатов заявив, що «на деякий час» залишає соцмережі.

«Мене якийсь час тут не буде. Я смертельно втомився», - написав Філатов на своїй сторінці в Фейсбук.

Останній тиждень дійсно видався непростим для мера Дніпра: окрім власне підготовки до святкування Дня міста, на яке пообіцяв приїхати президент України Володимир Зеленський, аби проінспектувати «капітально відремонтований» Центральний міст, як грім серед ясного неба для Бориса Альбертовича вибухнув скандал із корупцією навколо ремонту переправи.

В будівлі міськради провели обшуки, а заступнику городничого та ще кільком відповідальним за ремонт мосту посадовцям повідомили про підозру у розкраданні бюджетних коштів. Замовчати скандал, або заявити про сплановану дискредитацію не вдалося, адже з’ясувалось, що правоохоронці проводили негласні слідчі дії і в якості доказів причетності до дерибану бюджетних коштів оприлюднили аудіозаписи розмов чиновників з підрядниками.  І схоже, що це – не останній скандал за участі «сильного мера».

Відтак, коментуючи вочевидь останній День міста в статусі міського голови, Філатов подякував тим, хто забезпечував святковий настрій та безпеку: поліцейським, лікарям, рятувальникам, а також двірникам та комунальникам.

Нагадаємо, що Борис Філатов не вперше демонстративно залишає Фейсбук і соцмережі: у 2017 році тому він оголошував про перерву в інтернет-спілкуванні на місяць; трохи більше року тому, щоб "відпочити один від одного" городничий також оголошував мораторій на відвідини Фейсбуку, а згодом вирішив залишити соцмережу ще на тиждень.

 

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте