Зеленський заявив про наміри відвідати країни Латинської Америки

18 сентября 2019 г., 21:45:00   1646   0

Зеленський заявив про наміри відвідати країни Латинської Америки

У 2020 році президент України Зеленський може відправитися у турне країнами Латинської Америки. Його головною метою буде налагодження відносин з країнами цього напрямку. 

Про це повідомляє УНН.

“22 жовтня планується візит президента до Японії на подію інтронізації нового імператора. Цей візит буде використаний і для зустрічі з керівництвом Японії, з прем’єр-міністром, і для зустрічі з лідерами інших країн, які будуть присутні на цьому заході – а там очікується багато країн”, – зазначив представник ОП Ігор Жовква.

За його словами, Офіс президента має намір планувати візити в азіатські країни, де, в тому числі, перебувають стратегічні ринки України. Він додав, що також в 2020-му році ОП плануватиме “турне” Латинською Америкою – до Бразилії, Аргентини, Чилі, Перу та ін. “Латиноамериканський напрямок отримає увагу з боку президента в 20-му році”, – наголосив чиновник.

Також, за його словами, планується активізувати відносини з африканськими країнами. “Можлива активізація відносин з країнами і цього напрямку”, – додав він.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте