У Рівненській області викладач правознавства продавав марихуану, яку він вирощував вдома

29 сентября 2019 г., 21:28:00   1345   0

У Рівненській області викладач правознавства продавав марихуану, яку він вирощував вдома

На Рівненщині викладач правознавства на території власного господарства вирощував марихуану, а потім продавав її місцевим жителям.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції в регіоні.

Зазначається, що поліцейські затримали місцевого жителя, який на території власного господарства районного центру продав марихуану. Під час проведення обшуку за місцем його проживання, правоохоронці виявили ще близько 30 грамів аналогічного наркотику та пристрій для його вживання. Зловмисником виявився 30-річний житель Корця, який викладає правознавство в одному із місцевих навчальних закладів. 

Як з’ясувалося, наркотичний засіб житель Корця вирощував сам та продавав на постійній основі. На присадибній ділянці поліцейські виявили ще три кущі конопель. Він також зізнався, що і сам споживає цей наркотик. Чоловіка було затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Йому повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу. Слідчі підготували клопотання до суду про обрання підозрюваному запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Втім, під час засідання у п’ятницю, 27 вересня, суд обрав запобіжний захід у виді застави у розмірі 76 840 гривень.

Одразу після засідання 30-річний зловмисник вніс вказану суму сплатив.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте