В ОРДЛО загарбники посилили тиск на "нелояльних" підприємців

30 сентября 2019 г., 23:36:00   1638   0

В ОРДЛО загарбники посилили тиск на "нелояльних

В ОРДЛО російські окупанти й колаборанти тиснуть на тамтешніх підприємців, які виявляють "недостатню лояльність" загарбникам. Про це повідомляє Міністерство оборони України.

"За повідомленням Головного управління розвідки Міністерства оборони України, російські окупаційні адміністрації на тимчасово окупованій території в Донецькій і Луганській областях посилюють тиск на місцевих приватних підприємців, які нібито виявляють недостатню лояльність окупаційній "владі" й уникають участі з надання так звазної "волонтерської допомоги" підрозділам "з’єднань" і "частин" "1" (Донецьк) і "2" (Луганськ) "АК" ЗС РФ", – ідеться в повідомленні.

Так, за інформацією розвідки, оперативні групи так званих "республіканських управлінь із боротьби зі злочинністю МВС" розпочали проведення рейдів із перевірки підприємств, які спеціалізуються на виробництві та продажі ювелірних виробів.

При цьому окупанти вже затримали деяких підприємців, за звільнення яких у родичів вимагають "викуп", а також додаткові виплати за надання можливості продовжити ювелірний бізнес.

UAINFO

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте