Окупанти гатили з забороненої зброї під Новолуганським і Південним

01 октября 2019 г., 21:20:00   1031   0

Окупанти гатили з забороненої зброї під Новолуганським і Південним

Російські окупаційні війська з початку доби 8 разів обстріляли позиції Об’єднаних сил, зокрема й із заборонених мінометів калібру 82 мм.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

“Впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 8 разів порушили режим припинення вогню. …Порушуючи Мінські угоди, противник відкрив вогонь з великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї в районах ділянок розведення сил і засобів неподалік Золотого та Богданівки”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” зафіксовано 5 обстрілів. Зокрема, позиції Об’єднаних сил неподалік Новотроїцького були двічі обстріляні з напрямку Докучаєвська зі стрілецької зброї. У районі Богданівки, по ділянці розведення, бойовики вели вогонь з напрямку Петрівського із великокаліберних кулеметів; поблизу Водяного з напрямку Ужівки та Павлополя з напрямку Набережного – зі станкових протитанкових гранатометів.

Крім того, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” окупанти тричі обстріляли позиції українських військових. Зокрема, неподалік Новолуганського з напрямку Доломітного бойовики вели вогонь із міномета калібру 82 мм; поблизу Південного з напрямку шахти ім.Гагаріна – з міномета калібру 82 мм, гранатометів різних систем та стрілецької зброї; неподалік Золотого, по ділянці розведення, з напрямку Первомайська – зі стрілецької зброї.

“Впродовж поточної доби втрат внаслідок ворожих обстрілів з нашого боку не було”, – наголосили у штабі.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте