Трамп звинуватив демократів у спробі через імпічмент повалити ринок США

02 октября 2019 г., 21:05:00   776   0

Трамп звинуватив демократів у спробі через імпічмент повалити ринок США

Нинішній глава Білого дому обізвав “хворим” голову Розвідкомітету Палати представників Адама Шиффа, який веде розслідування щодо імпічменту проти нього, та наголосив, що демократи з ініціативою імпічменту хочуть “повалити” ринок й зашкодити американській економіці.

Про це він написав у серії Тwitter-повідомлень на офіційній сторінці в середу.

“Конгресмен Адам Шифф повинен подати у відставку за злочин, коли зачитав стенограму моєї розмови з Президентом України (це було чудово), перекрутивши в шахрайський спосіб слова Президента Сполучених Штатів і озвучивши її перед Конгресом, нібито це я! Він хворий!”- написав американський президент. Він вкотре повторив, що мав чудову розмову з Президентом Зеленським, яка не передбачала жодного тиску або прохань “послуга за послугу”. “Усі демократи, які не роблять нічого, зосереджені на тому, щоби провести імпічмент президенту через те, що він мав дуже гарну розмову з українським лідером. Я знав, що нас слухає багато людей та навіть мають стенограму.

Вони (демократи – ред.) зосереджуються на цьому “непотребі” з дня мого обрання. Погано для країни!”- наголосив Трамп. Водночас, він звинуватив демократів у спробі через імпічмент повалити ринок. “Вони готові завдати шкоди країні, переслідуючи лише мету виборів 2020 року!”- заявив нинішній глава Білого дому.

Раніше державний секретар США Майк Помпео визнав, що був присутній під час липневої телефонної розмови президента США Дональда Трампа та президента України Володимира Зеленського.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
06 мая 2024 г.
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте