Ветерани війни на Донбасі жорстко відповіли депутатці від “Слуги народу”

05 октября 2019 г., 13:27:00   1200   0

Ветерани війни на Донбасі жорстко відповіли депутатці від “Слуги народу”

Ветерани відповіли на слова голови Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів, народного депутата від партії «Слуга народу», Галини Третьякової, яка розповіла журналістам АрміяInform про «інноваційний підхід у реформуванні системи соціального захисту учасників бойових дій».

Про це «НПН» стало відомо на сайті «Префікс Блог».

«Якщо це був контракт, і людина свідомо йшла на отримання високого грошового забезпечення, продавала свою найману силу для того, щоб захищати країну, – це був його вибір і тільки так», – йдеться у повідомленні. 

У відповідь на слова Третьякової, в соцмережах з’явилося чимало дописів від ветеранів АТО та ООС, які підтримали флеш-моб «Вибачте, що ми не здохли».

«У 2014-2015 роках повів себе нечесно і за державний кошт, за ваш рахунок, шановні платники податків, здійснив подорож на Донбас: їв державні цибулю, капусту і тушняк; сгущене молоко без норми, білий і житній хліб відповідно до норм довольствія; палив державну соляру в бліндажі, кілька разів розбив БПЛА придбаний на волонтерські гроші. Без підстав отримав дубок а потім і піксельку першого зразка, кирзові берці. За то всьо маю УБД і нечесно скористався ним двічі: отримав знижку у $3 USD на квиток в Computer History Museum і ще знижку у $3 USD іншого разу на квиток до Denver Botanic GardensЗапрошую найманців війни з росією і таких же як я убде-шників у неділю, 6 Жовтня о 12-й до #ДніпроОДА. Треба рішить шо робити будемо. Каятися, чи може є варіанти. #вибачте_що_ми_не_здохли» – написав ветеран Степан Клімов.

“Маю зізнатися. На початку 2015 року, з метою отримання фінансової вигоди і наживи на коштах платників податків, я добровільно продавав свою найману силу за ВИСОКУ ЗАРПЛАТУ розміром 3.000 грн на місяць. Я безпідставно проїдав колосальні бюджетні кошти в найкращих зимових курортах Луганщини (кажуть, низькі температури мають омолоджувальний ефект), і заради власного збагачення приймав чудодійні грязеві ванни на Донеччині. Ганебно користувався пільгами на проїзд за рахунок зубожилих громадян і стримував економічний розвиток держави. #вибачте_що_ми_не_здохли (хоча – не дочекаєтесь)))” – написав ветеран Харитін Старський.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте