Разумков провів зустріч з главою МЗС Латвії

07 октября 2019 г., 23:44:00   1556   0

Разумков провів зустріч з главою МЗС Латвії

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков зустрівся з главою МЗС Латвії Едгаром Рінкевичом та висловив йому слова подяки за позицію Латвії у питанні підтримки суверенітету України. 

Про це повідомляється на сайті Верховної Ради. Разумков заявив, що Україна вдячна Рінкевичу як представнику Латвії за послідовну позицію щодо російської агресії на Сході України і анексії Криму, а також у питаннях ПАРЄ.

Також він високо оцінив позицію Латвії і її парламентської делегації щодо рішення ПАРЄ про повернення російської делегації до складу Асамблеї. У цьому контексті Разумков відзначив організацію засідання у Ризі за участю парламентаріїв країн Балтії, Грузії, Польщі, Великої Британії, України, Швеції і Данії щодо подальших дій у зв’язку з таким рішенням Асамблеї. Голова парламенту подякував латвійській стороні і за надання значної допомоги з реабілітації українських військових, поранених у боях на Сході України.

Він також відзначив допомогу Латвії в організації відпочинку для дітей із сімей військовослужбовців, чиї батьки загинули або зазнали поранень під час АТО/ООС.

“Ми намагаємося завершити війну і докладаємо максимум зусиль задля повернення наших людей”, – наголосив український спікер. У свою чергу, глава МЗС Латвії відзначив високий рівень співпраці між вертикалями влади в Україні та високий темп законодавчих змін.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте