Помер парламентський фотограф Володимир Струмковський

21 октября 2019 г., 23:40:00   1611   0

Помер парламентський фотограф Володимир Струмковський

Сьогодні, 21 жовтня, з життя пішов парламентський фотограф Володимир Струмковський – він помер від розриву тромба.

У цей момент він перебував на дачі.  На його сторінці у Facebook його колеги та знайомі почали публікувати слова подяки за його роботу та творчість. Володимиру Струмковському було 59 років.

Довгий час працював в київській газеті “Хрещатик”. Останнім часом був парламентським кореспондентом. На трагічну новину відреагували й політики.

Так, лідер Радикальної партії Олег Ляшко висловив співчуття його рідним та згадав про те, як знав Струмковського ще з тих часів, коли політик сам працював кореспондентом у Раді. “Кілька годин тому помер парламентський фотограф Володимир Струмковський. Він був світлою і порядною людиною.

Ми знайомі багато років – ще з тих часів, коли я сам працював кореспондентом у ВР. За кілька скликань у мене безліч гарних фото завдяки йому.

Володя не тільки працював у Раді, а їздив знімати у саме пекло бойових дій, щоб показати наш біль світу. Мої співчуття рідним і близьким. Нехай спочиває з миром…”, – пише Ляшко. Його заступник Андрій Лозовий підкреслив, що Володимир був чудовою людиною і залишив номер картки, на яку можна перевести гроші, щоб допомогти родині фотографа.

“Володя був крутим фотографом і чудовою людиною. Хто має бажання і можливість допоможіть родині: 5168 7422 2871 3891 (Струмковська Майя Володимирівна (донька))”, – зазначає Лозовий. 

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте