«Спочатку Ви називали мою країну «шльондрою» у своїх жартах! Доколє мені буде соромно за Вас?» - Соколова

26 октября 2019 г., 20:47:00   1167   0

«Спочатку Ви називали мою країну «шльондрою» у своїх жартах! Доколє мені буде соромно за Вас?» - Соколова

Українська журналістка Яніна Соколова записала емоційне звернення до президента України Володимира Зеленського, через його діалог у Золотому з добровольцями.

Так, патріотка України на відео показала протести у містах країни, де люди виступили проти «формули Штаймаєра».

«Спочатку Ви називали мою країну «шльондрою» у своїх жартах! Потім Ви погодили підписання угоди, яка може змусити мою країну капітулювати! Тепер Ви хамите тим, хто захищав наш і Ваш, до речі, зад всі ці 5 років клятої війни! Доколє мені буде соромно за Вас, Володимире Олександровичу, га? (збережений стиль автора)», - звернулась Яніна до президента.

«Щось мені підказує, що така «влада» матиме дуже поганий кінець. І вона цілком на це заслуговує. Але є ще й така проблема - знести їх не так вже й важко. А от що робити з їхніми виборцями?», «Воно ніколи президентом не стане. Блазнем був, блазнем і залишиться», «Ріже слух, коли воїн звертається ушановано на Ви, а йому у відповідь чуємо Ти... Наш президент себе вважає царьком», «Це бидло керує моєю країною?!!! Курви, ви кого обрали?!!!», «Тільки військовий переворот, цей наполеончик наговорив багато», «Підтримую! У мене шок, другий раз! Перший раз,коли,став президентом шоумен!», «Я(!) не змогла до кiнця додивитись, як гопник намагається затулити рота бiйцю. Уявляю, що вiдчули хлопцi», - написали у коментарях під відео українці.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте