Нефьодов: Хорошковський радить самому Богдану, а не мені

01 ноября 2019 г., 22:45:00   1000   0

Нефьодов: Хорошковський радить самому Богдану, а не мені

Голова Державної митної служби України Максим Нефьодов у студії "5 каналу" прокоментував останнє інтерв’ю керівника Офісу президента Андрія Богдана, в якому він заявив, що одіозний Валерій Хорошковський нібито є куратором митниці, а сам Нефьодов – неефективний керівник.

"Хочу сказати, (Богдан – ред.) там дослівно каже, що пан Хорошковський радить саме йому, що робити з митницею. Це право Андрія Йосиповича –обирати собі радників. Якщо казати про мене – це, напевне, його власна думка. Він, з іншого боку, сказав там, що я дуже чесна і професійна людина, тому я навіть не знаю, яким чином ставитися до цього", – зазначив чільник митниці.

Він уточнив, що ставиться до цього як до "бажання Офісу президента бачити зміни на митниці швидше". Що і сам цілком поділяє.

За словами Нефьодова, особисто із Хорошковським він зустрічався двічі за останній рік.

"Я запитав у нього, що б він сказав, що потрібно роботи для боротьби з контрабандою. Він дав мені одну пораду, як треба оцінювати коливання цін. Порада досить цікава. На цьому наше конкретне спілкування… більше часу не було", – запевнив він.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте