Лизоблюда Геращенка я взагалі не можу пережити, - матір вбитої Гандзюк

04 ноября 2019 г., 21:33:00   959   0

Лизоблюда Геращенка я взагалі не можу пережити, - матір вбитої Гандзюк

Сьогодні, 4 листопада, під Офісом президента у Києві розпочалася всеукраїнська акція “Рік без Каті”. Захід присвячено дню смерті активістки, яка загинула рік тому після нападу на неї невідомих.

Ще до офіційного старту акції на Банковій, туди прибули учасники, журналісти та підрозділи Нацгвардії.

Мати Катерини Гандзюк Надія перед початком заходу поспілкувалася з журналістами, зокрема з кореспондентом ІНФОРМАТОРа.

Надія Гандзюк не впевнена, що винні у смерті доньки будуть покарані. “Всі про них знають, але те, що їх колись посадять за ґрати – я не вірю жодному слову, нікому. Тому що з самого початку, коли трапилися ця біда, всі знали всі прізвища, хто що робив, все було всім відомо як у прокуратурі, як слідчим і Катіним друзям. Але Катині друзі робили все, а прокуратура не робила нічого, а тільки відмивали їх, ховали, давали генеральські погони, це я маю на увазі нашу херсонську міліцію, за те, що напевно, вбили Катерину. Не знаю, просто таке враження у мене складається.

Тому я і зараз у такому сумніві, що теперішня влада, яка прийшла, то їм взагалі не до моєї Катерини, вони зайняті зовсім іншими справами, і їм просто не до цього, може. Я так тішу себе цими словами, що їм не до цього просто, і руки не доходять. Рябошапка (Генеральний прокурор України, – ред.), у мене була надія, що він буде виконувати свої обов’язки, але останнім часом, може вони просто мовчать, може дати їм час. Я не знаю, але у мене великі сумніви, я не вірю йому”, – заявила мати вбитої активістки. Надія Гандзюк відчула жах від перегляду брифінгу, який організувала СБУ напередодні сьогоднішньої акції.

“Це просто жах! Цього лизоблюда Антона Геращенка я взагалі не можу пережити. Я коли його бачу, коли він шльопає своїм язиком, то я не можу його слухати. Він переплутав усіх виконавців, хто що там робив, і йому ззаду там показували, хто що робив і писали, але він стояв спиною і нічого не бачив. Це просто вони злякалися цієї акції і навипередки прибігли, мені так здалося. Просто наввипередки. І те, що вони казали, я не знаю, як люди подумали, но мені здається, що це просто “відмазка”, – резюмувала мати загиблої Каті Гандзюк.

Нагадаємо, у Києві до Офісу президента підігнали понад десять вантажівок з бійцями Нацгвардії через сплановану акцію “Рік без Каті”. Акція розпочалася о 19 годині, на ній присутні понад півсотні людей.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте