У Росії священник відмовився хрестити дівчинку з великою родимою плямою

25 ноября 2019 г., 22:22:00   1337   0

У Росії священник відмовився хрестити дівчинку з великою родимою плямою

У російському місті Курган священник відмовився хрестити дівчинку з великою родимкою – невусом, який займає 80% її тіла.

Про це виданню “Підйом” розповіла мама дівчинки Марія Хвостанцева.

За її словами, священник мотивував своє рішення тим, що не знає “заразно це чи ні, і як на це відреагують інші батьки”. Водночас клірик запропонував охрестити дитину в індивідуальному порядку за 4 тисячі рублів.

 

У прес-службі Курганської єпархії розповіли, що така поведінка пастиря є неприпустимою, передає “360”. Керівник єпархіального відділу зі взаємодії церкви з суспільством і ЗМІ Михайло Насонов повідомив, що єдиною умовою для прийняття таїнств є бажання стати ближче до церкви

“Нам не відомо, що це за священник. Така поведінка з боку пастиря неприпустима. Якби ми знали, про кого йдеться, то звичайно вжили б дисциплінарних заходів щодо цього священника. Ми запропонували мамі звернутися безпосередньо до єпархії. Після відкритих бесід дитину охрестимо. Тут питань ніяких немає”, – наголосив Насонов.

Співрозмовник додав, що духовенство Кургану обговорить цей випадок, тому що всім, хто приходить до церкви, потрібно показувати любов і турботу, а не відштовхувати людей.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте